Den största gåvan.

 

I mitt arbete träffade jag en ung kvinna som var väldigt speciell. Hon hade trots sina unga år varit med om mycket jobbigt. Hela hennes barndom hade kantats av våld och hot om våld. Hon hade aldrig fått vara barn, utan tvingades redan som liten börja arbeta för hennes familj. Tacken hon fick var misshandel och utsatthet. Under hela hennes uppväxt så stod hon ut, hon ensam fick försörja sin familj. Hon var ett litet barn i ett fjärran land utan rättigheter, där barnarbete är ett naturligt inslag. Där skolgång inte ännu är en självklarhet.

Jag hade den förmånen att träffa denna unga kvinna, som kom att förändra hela min världsbild och hela min familjs liv. För hon kom att bli min nya dotter och med henne har jag fått två fantastiska barnbarn. Kärleken är så stark och kärlek kan övervinna allt och skapa nya broar och band. Detta lärde min nya dotter mig. Att ingenting är större än den osjälviska kärleken.

Vi är så stolta över dig Aishah, att du kom in i våra liv och vi är så glada att du blev förlängningen av oss. Jag har fått en ny dotter och mina barn har fått en storasyster.

Du kommer aldrig mer att vara ensam. Vi älskar dig så mycket.

 

                                             /zannah-rosor.jpg

8 jun 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)