Hatad och hotad.

Min mardröm startade 2013, när hela mitt liv vändes upp och ned. Över en natt förlorade jag både mitt hem och alla mina ägodelar. Med detta förlorade jag också min självkänsla. Från att ha varit någon till att bli ingenting var svårt och hårt. Jag drabbades också väldigt hårt ekonomiskt, då jag under denna tid även var svårt sjuk. I ett par års tid levde jag mest paralyserad av fasa och fruktan. För jag befann mig i mitt livs värsta mardröm.

Och anledningen till att mitt liv vändes upp och ned var för att jag blivit någons måltavla för ett obeskrivligt hat. Där jag vet att det var mina gärningar som utlöste denna persons hat mot mig. Jag har brottats med mina egna skuldkänslor i det och hade önskat att jag kanske valt bättre vägar än jag gjort. Och jag är så ledsen över att sårat någon så mycket, att man väljer denna förföljelse av mig.

När jag trodde att allt lugnat ner sig, så börjar hatet och förföljelsen mot mig mer än någonsin och hotet och hatet går det inte att ta miste på. Sedan vintern har jag mottagit många dödshot och mejl där man beskriver ingående hur man skall döda mig och att jag förtjänar detta.

Det är svårt att leva ett normalt liv, när man samtidigt lever med ständiga dödshot. Det är svårt att uppskatta livet, när man vet att denna person där ute mer än något annat vill skada mig. Att denna person även valt att göra det mycket öppet gör att jag fruktar varje dag som kommer. 

Jag har så fruktansvärt ont och jag är så ledsen.

 

                                                             /zannah.jpg

15 maj 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)