Tack och farväl John Kelly

 

John Kelly, saknad och älskad.

 

I veckan tog jag ett sista förväl av en familjemedlem, John Kelly. Han kom in som en stormvind i mitt liv. Han blev mycket mer än bara en kär vän, han blev min familj och ständige följeslagare och den som kom att stå mig närmast. Han blev min förtrogna och min klippa under många hårda stormar. Han blev också den molnfria himlen, skrattet, glädjen och lyckan. En del av vår familj dog med honom.

Han var fotograf och konstnär , charmör, tempramentsfull, dramatisk och begåvad med ett enormt djup. Han var också en vis och filosofisk man och jag hade den förmånen att vara älskad av honom under alla år. Hans kärlek var ren, rak och villkorslös och han tog mig alltid under sina vingars beskydd. Med honom var jag aldrig ensam och med honom var jag alltid älskad, så det är kallt nu och jag är ensam igen. Vi människor tar så mycket förgivet och på en sekund kan allt vara borta. 

Det som är jobbigast nu, är känslan av att så mycket lämnades osagt. Framförallt så tar vi ofta våra liv så för givet att vi glömmer att de inte varar i evighet. För jag trodde att vi hade så mycket tid, så mycket att prata om, så mycket att dela. Men när jag tänker efter, så sade han ofta men inte rakt ut  att tiden inte var för evigt. Kanske förstod han sin dödlighet. För detta är jag så ledsen, att vi aldrig hann leva det livet som vi hela tiden talade om. Mer än någonsin inser jag bräckligheten i livet. 

Så hur kan man sätta en punkt på något som känns som något som aldrig har ett slut? Hur kan man ta farväl av något som är oändligt, utan början och slut som Kelly alltid sa? För det var vi och det är vi. Därför väljer jag att säga tack älskade finaste du, för livet som vi fick. För skratten och för gråten. Jag blev allt med dig. Farväl i detta jordeliv och på återseende en dag. Till dess, kärleken är villkorslös och den vet av inga gränser och kärleken består i all evighet.

- Tack för all kärlek, tack för allt!

 

 

                                                                           

 

30 apr 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)