Utlämnade

 

En varm majdag attackerades vårt hem, brutalt och skoningslöst. Från denna stund förändrades våra liv. På kort tid tvingades vi att flytta och vi fick med detta skyddade identiteter. De var min politiska och ideologiska kamp som gjorde att jag fick mäktiga fiender och dom attackerade vårt hem en sen majkväll. Det var svårt att bryta upp från ett hus som vi alla älskade och från den underbara naturen, från barnens vänner och deras lyckliga barndom. Det var svårt att beröva barnen deras lyckliga barndom för en resa in i det okända.

Vårt liv förändrades drastiskt i och med flytten, vi levde från den stunden med alias och vi tvingades begränsa vårt kontaktnät. Framförallt så kunde vi inte tala mycket om oss själva till andra. Vi skulle till varje pris vara anonyma. Detta gjorde umgänget med omgivningen många gånger svår. För barnen blev det jobbigt, då barn till sin natur är nyfikna på sin omgivning.  

Vi kom att spåras nästan varje år och ibland ett par gånger om året. Så vi tvingades att flytta många gånger och det blev svårt för barnen att rota sig. För säkerheten och sekretessen kring skyddade identiteter är många gånger bristfällig. Vi blev spårade genom misstag från försäkringskassan och även skatteverket. Detta blev många hem och många uppbrott och vi tvingades mer eller mindre ofta till dubbla boenden. 

Detta har varit vår vardag sedan 2003.

9 jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)